En kall kväll i 033!!

Sitter inne i värmen med en whiskey! Nedbruten OCH bruten…

Kvällen var en tuff lektion i spelet ASL. Kan redan nu utnämna Mr Land som kvällens tysk. Hur många ettor och tvåor har denna man i sin ficka?!
Men vi börjar från början…

Närmar mig föreningen i kyla och snö. Usch, tänker jag, precis så här kände sig nog de ryska trupperna som jag nu skall kommendera ikväll.Detta kyliga klimat var bara början på en riktigt hård kväll!

Denna runda började våra stridsvagnar ljuvligt sjunga sin metalliska sång. Till vårat förtret så slog tysken mycket bra tärningslag så skadan som vi tänkt oss blev till intet. Mina slag denna kväll var under all kritik och spelet kändes rätt tung efter ett tag.

Våra pinnade trupper sprang tillbaka till stenhuset som stod som ett fort i början av gatan Olasz fasor. Våran ledare försökte få upp sina små trupper men resultatet blev blandat.

Den illvilliga tysken började smattra med sina granatkastare igen och huset bombarderades kraftigt. Där drog tysken in en hel del poäng till kampanjen. Ojoj, mina tärningslag hade tydligen fastnat på femmor och sexor. Dålig dag med tärningarna helt enkelt.

Våran stridsvagn som vi modigt kört in bakom fiendens linje kämpade hårt mot de anstormande tyskarna. Tillslut förlorade vi den i en närstrid mot den attackerande tysken. Ännu en ryss som stupade i det kalla Budapests gator…

Plötsligt blev det en liten paus i spelandet då vi fick in dambesök på rummet. Yes, Ni hörde rätt gott folk. Några vilsna damer kom o kikade vad i hela friden vi höll på med. De verkade måttligt intresserade och då från blixt från klar himmel utbrister en- Detta liknar dataspelet Close Combat….
 Vet inte riktigt om man skall tolka som bra eller dåligt, men vi tog som bra denna kväll.

Jaja, tillbaka till det huvudämnet.

Tysken såg segerviss ut hela kvällen och detta tack vare en viss Mr Land. Tyskarnas tysk denna kväll. Det var som självaste Furhern hade visat sig på de bistra gatorna i Budapest. Jag hoppas verkligen detta var en engångsföreteelse för tyskarna. Annars kan det bli svårt att upprepa historien.

Vi som ryssar har inte rört oss många meter, men detta skall nog ske inom kort. Jag och min vapenbroder har stora planer för ryssen och dess framfart.

Det känns verkligen som spelet är komplex. Mycket regler och mycket att tänka på. Antalet termer är oändliga såsom tabeller. Maffigt, nördigt men samtidigt väldigt väldigt kul!!

Ett litet tillägg till den strategiska sidan är att vi, som ryss, har fått in flyg på spelplanen. Detta skall bli både spännande och kul. Hur agerar flygplan på stridsfältet i spelet ASL?

Detta får Ni och jag reda på nästa vecka, nästa spelrunda i det kalla och råa Budapest!

/ Lundgren

Dagens ord: Heterosexuell. (Fråga mig inte varför!!)

Image

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En kall kväll i 033!!

  1. Carlsson skriver:

    Vi vill veta mer! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s